vrste parketa
Dom in Vrt

Številne vrste parketov in strokovno svetovanje

vrste parketovV podjetju Onis vam nudijo številne vrste parketov kakovostne izdelave in iz lesa, ki je skrbno izbran tako, da je čim bolj trajen. V njihovi ponudbi boste našli številne različice lesenih talnih oblog čudovitega videza in vzorcev, pri čemer so vam na voljo tako tiste bolj klasičnega kot tiste bolj modernega videza, ki sledijo trendom. Poleg tega pa svojim strankam nudijo tudi strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri ustrezne talne obloge za njihov dom.

Les polepša vsak dom

V današnjih časih imamo na voljo številne vrste parketov oziroma je teh na tržišču več kot kdaj koli prej, zato ima vsakdo možnost, da izbira med ogromno različnimi možnostmi ter med njimi poišče tisto, ki mu najbolj ustreza tako po videzu kot po funkcionalnosti in vseh drugih lastnostih. Ne glede na to, da so si te med seboj tudi zelo različne, pa jim je skupna lepota lesa in toplina, ki jo z njo vnesemo v svoj dom. Prav v tem je tudi čar uporabe lesene talne obloge, ki lahko resnično polepša vsak prostor in poskrbi za tisto piko na i, ki vanj vnese občutek domačnosti in prijetnejšega bivanja.

Potrebujete pomoč pri izbiri?

parketi onisKer so vrste parketov tako zelo številčne, ni lahko izbrati prave za svoj dom. Zaradi tega pri izbiri ni dovolj le pregledovanje ponudbe in primerjanje različnih vrst med seboj, ampak je smiselno kontaktirati ponudnika, kakršno je podjetje Onis, saj:

  • se tam na različne vrste parketov resnično dobro spoznajo,
  • vam bodo znali predstaviti različne vrste lesa in njihove lastnosti,
  • nudijo široko ponudbo različnih lesenih talnih oblog,
  • imajo tudi lasten prodajni salon, kjer si lahko izbiro talnih oblog ogledate v živo,
  • se lahko z njimi posvetujete glede različnih možnosti, ki so vam na voljo,
  • vam bodo znali svetovati tudi glede polaganja, uporabe ustreznih lepil in zaščitnih sredstev,
  • vam bodo znali razložiti, na kaj morate paziti pri izbiri talne obloge, če uporabljate talno gretje,
  • se pri njih lahko pozanimate tudi glede vzdrževanja lesenih talnih oblog ter njihovega čiščenja.