avtokleparstvo - AC Trobec
Vozila

Avtokleparstvo Ljubljana – izvrstni strokovnjaki za klepanje

avtokleparstvo Ljubljana - AC Trobec
Avtokleparstvo Ljubljana – AC Trobec

V avtokleparstvo Ljubljana se vam avto splača pripeljati, v kolikor ima ta kakorkoli poškodovano karoserijo ali pa je bil udeležen v prometni nesreči. Prav tako mojstrsko odpravljajo vse posledice toče in druge vrste udrtin na vozilih, ne glede na to, za kako velike poškodbe gre ali iz kakšnih razlogov so nastale. Z vrsto let izkušenj in kakovostnimi kleparskimi orodji so kos prav vsem poškodbam in jih znajo odpraviti v najkrajšem možnem času.

Profesionalne in strokovne kleparske storitve

Avtokleparstvo Ljubljana vam nudi profesionalne in strokovne kleparske storitve. Za vse vrste popravil in odprave poškodb znajo poskrbeti tako, kot je treba, predvsem pa znajo poskrbeti za kar se da odlične rezultate. Popravili so že veliko vozil, zato bodo znali popraviti tudi vašega, pa naj ga je poškodovala toča, je kaj padlo nanj, ste se z njim kam zaleteli, je bil udeležen v prometni nesreči ali pa ga je doletelo kaj drugega. Strokovnjaki za klepanje znajo popraviti vse in tako bodo zagotovo znali odpraviti vse poškodbe tudi na vašem vozilu.

Izberite svoj termin in se naročite!

V primeru, da potrebujete kleparsko popravilo, ker so na karoseriji vašega vozila nastale takšne ali drugačne poškodbe, vam lahko pomaga avtokleparstvo Ljubljana. V takšnem primeru je zato priporočljivo, da:

  • obiščete spletno stran ac-trobec.si,
  • preko kontaktnega obrazca si izberite svoj termin in se naročite,
  • ob dogovorjenem terminu odpeljite avto na popravilo in v najkrajšem možnem času bodo vse poškodbe temeljito odpravljene, avto pa bo spet videti tak kot nov.

Pri tem je pomembno, da s popravilom ne odlašate, saj je zastarane poškodbe marsikdaj težje in dražje sanirati. Zato je najbolje, če se na popravilo naročite takoj, ko se pojavijo poškodbe, saj bo tako njihova odprava najlažja ter tudi hitrejša. Pred začetkom popravila se posvetujte z mojstrom o tem, kako bo potekalo popravilo, koliko časa bo predvidoma trajalo in koliko vas bo stalo. Tako boste dobro informirani o vsem in boste točno vedeli, kdaj lahko pričakujete avto v brezhibnem stanju.