gotovi parket
Dom in Vrt

Gotovi parketi za vsak dom

Gotovi Parketi Onis
Gotovi Parketi Onis

Gotovi parketi so kakovostni, lepi in nadvse praktični za uporabo, predvsem pa vas bodo navdušili s tem, koliko različnih vrst oziroma barvnih odtenkov je na razpolago v ponudbi podjetja Onis. Gre za podjetje iz Ljubljane, ki ima vrsto let izkušenj na področju prodaje in vgradnje lesenih talnih oblog, pa naj si gre za notranje obloge ali lesene obloge teras. V njihovi ponudbi pa ne boste našli le odličnih lesenih talnih oblog, temveč tudi zaščitna sredstva zanje, ki bodo poskrbela za to, da bodo zaradi dobrega vzdrževanja vaša tla ostala lepa in negovana.

Kako so sestavljeni gotovi parketi?

Gotovi parketi so sestavljeni iz več različnih plasti lesa. Poznamo dvoslojne in večslojne različice, ki se med seboj razlikujejo predvsem glede na to, iz koliko različnih slojev oziroma plasti so sestavljene, pa tudi glede na to, kako stabilne so. Stabilnost ima namreč pomembno vlogo pri izbiri talne obloge, zato je pri nakupu treba upoštevati tudi to:

  • iz koliko različnih plasti je sestavljena lesena talna obloga,
  • iz kakšnih vrste lesa je narejen zgornji pohodni sloj, od katerega je odvisen tudi sam izgled tal,
  • iz kakšnih vrst lesa so narejene spodnje plasti, ki imajo ključno vlogo pri zagotavljanju stabilnosti,
  • kakšna je debelina vseh plasti skupaj itd.

Se gotovi parketi lahko vgradijo na talno ogrevanje?

vrste parketovVečina lesenih talnih oblog je primernih tudi za vgradnjo v prostore, v katerih je nameščeno talno ogrevanje, torej glede tega ni nobenih težav. Pred izbiro o tem pa se je sicer vseeno dobro posvetovati s strokovnjaki, zato je najbolje obiskati prodajni salon podjetja Onis, kjer vam bodo znali pojasniti:

  • katere vrste so najbolj primerne za talno ogrevanje,
  • na kaj morate še paziti pri izbiri takšne talne obloge,
  • kakšna je najboljša debelina talne obloge v kombinaciji s talnim ogrevanjem,
  • kakšen je pravilen postopek polaganja, če imate v prostoru vgrajeno talno ogrevanje.

Prav tako pa vam bodo znali svetovati tudi glede vsega ostalega, kar vas zanima, ter vam odgovorili na prav vsa vprašanja, ki si jih postavljate. Tako boste lahko izbrali najboljšo leseno talno oblogo zase, s katero boste res zadovoljni in jo boste z veseljem uporabljali.