big bag vreca
Dom in Vrt

Široko uporabne big bag vreče

Big bag vreče so zelo fleksibilne, zaradi česar se pogosto uporabljajo v zelo različnih panogah. Na voljo je več različnih vrst in dimenzij, ki so prilagojene različnim namenom uporabe. Primerne so tako za skladiščenje tovora kot tudi za njegov transport, torej so široko uporabne. Predvsem pa omogočajo zelo enostavno in hitro polnjenje in praznjenje, kar je vsekakor velik plus, saj je to lahko tako v proizvodnji kot v kakršni koli drugi dejavnosti zelo pomembno, predvsem pa olajša delovni proces. Poleg tega pa so tudi zelo trpežne in zlahka prenesejo tudi zelo veliko težo.

Nadvse ekonomičen pakirni material

big bag vreče za hrano
http://www.intercommerce.si/sl/katalog/big-bag

Njihova glavna prednost pa je vsekakor ta, da so cenovno zelo ugodne, zato lahko z njihovo uporabo privarčujete, saj so cenejše od marsikaterega drugega pakirnega materiala. Lahko bi rekli, da so ekonomične iz prav vseh vidikov: tako porabe časa za pakiranje oziroma polnjenje ter praznjenje, kot tudi samega denarja, ki ga boste odšteli za nakup. Poleg tega pa zaradi možnosti shranjevanja ene vrh druge omogočajo tudi ekonomično porabo prostora v skladišču, kar je še en dodaten razlog za njihovo priljubljenost.

Še posebej primerne za razsuti tovor

Big bag vreče so sicer še posebno primerne za razsuti tovor, pa naj si gre za žito, pesek ali kaj drugega. Vanje je možno shraniti praktično karkoli, saj so narejene iz materiala, ki ni škodljiv zdravju, možno pa je izbrati tudi takšne, ki ustrezajo higienskim standardom, ki veljajo v živilski industriji. Ročaji so lahko nameščeni na vogalih ali pa so cevni, dno vreče pa je lahko ravno oziroma takšno, da vreča ohranja pravokotno obliko tudi takrat, ko ni napolnjena.

Big bag vreče po vaši meri

Če imate kakšne posebne zahteve, pa lahko naročite tudi big bag vreče popolnoma po vaši meri. Izbirate lahko med različnimi vrstami in velikostmi oziroma sami poveste, kakšne tehnične specifikacije potrebujete. Slednje lahko v obliki povpraševanja pošljete tudi podjetju Intercommerce, ki bo poskrbelo za to, da boste dobili vrečo po svoji meri oziroma vašim individualnim zahtevam.