wordpress izdelava strani
Posel in Zaslužek

Izdelava spletnih strani WordPress

Izdelava spletnih strani WordPress postaja vedno bolj priljubljena. Vedno več strani je narejeno na tej platformi, saj ta omogoča, da je stran narejena veliko hitreje, da je tako po obliki kot videzu prilagojena naročnikovim zahtevam in željam, obenem pa omogoča tudi lažje dodajanje vsebine ali njeno spreminjanje, za kar lahko skrbi kar sam lastnik strani, saj vse poteka zelo enostavno in uporabniku prijazno – s temu namenjenim uporabniškim vmesnikom, ki je na voljo tudi v slovenščini.

Najhitreje do nove internetne strani

Bi potrebovali novo internetno stran? WordpressIzdelava spletnih strani WordPress je močno pohitrila celoten proces od trenutka, ko nekdo ugotovi, da potrebuje internetno stran, do trenutka, ko je ta že izdelana in postavljena na internet ter tako dostopna internetnim obiskovalcem. Izdelovanje strani je namreč z njo postalo veliko bolj enostavno, saj platforma omogoča uporabo vnaprej pripravljenih predlog in modulov, ki jih je možno poljubno kombinirati med seboj.

Tako je mogoče relativno hitro in enostavno osnovati stran, oblikovano po vaših željah. Nekoč je zasnova strani trajala veliko dlje, danes pa je vse skupaj lahko narejeno v nekaj tednih – odvisno seveda od kompleksnosti same strani in tega, kaj vse si naročnik želi imeti na njej. Pri tem so možnosti skorajda neomejene, zato se danes izdelava spletnih strani WordPress uporablja skorajda povsod in so le redke strani narejene na drugačen način. Če torej želite lastno stran, je to verjetno najhitrejša rešitev tudi za vas.

Sploh pa je pri uporabi omenjene platforme velika prednost ta, da lahko stran kadarkoli tudi nadgradite in tako prilagodite spreminjajočim se potrebam. Tudi nadgradnja strani je tako zelo enostavna in hitra ter ne vzame veliko časa. Tako lahko kadarkoli v prihodnosti na stran dodate kakšno podstran, novice, morda blog ali celo spletno trgovino. Vse to vam namreč omogoča izdelava spletnih strani WordPress in tudi to je eden od razlogov, zakaj je ta tako zelo priljubljena tako v tujini kot pri nas.

Izdelava spletnih strani WordPress – kakšna je cena?

Če vas zanima izdelava spletnih strani WordPress, potem vas verjetno zanima tudi, kakšna je cena takšne storitve. Kot rečeno, izdelovanje takšne strani traja nekaj tednov, torej je še vedno potrebnih kar nekaj ur za to, da bo stran narejena. Bolj ko je stran obsežna, več časa bo trajal celoten proces njenega izdelovanja, zaradi česar bo tudi njena končna cena seveda višja. Ob tem je seveda potrebnih kar nekaj sestankov, na katerih lahko naročnik pove svoje zahteve in želje ter se z izdelovalcem posvetuje o tehničnih in drugih možnostih. Zelo pomembno je, da pri izdelavi sodeluje tudi oblikovalec, ki bo poskrbel za celostno vizualno podobo strani, po potrebi pa bo oblikoval tudi logotip in izbral vse druge elemente, ki bodo vplivali na to, kako bo stran všeč uporabnikom. Zaradi tega je pametno izbrati kakovostnega ponudnika, pri katerem boste za ceno, ki jo boste plačali, dobili največ. Ko dobite ponudbo, se vedno pozanimajte, kaj vse je zajeto v ceni, pa tudi to, koliko časa bo vse skupaj trajalo. Tako cena kot roki izdelave morajo biti namreč natančno določeni vnaprej, predvsem pa morate že vnaprej natančno določiti, kako bo izgledal končni izdelek.