Vozila

Avtoličarstvo Ljubljana za popravilo vseh vrst poškodb

Avtoličarstvo Ljubljana vrhunsko poskrbi za odpravo vseh vrst poškodb. Znajo narediti vse potrebno za to, da bo vaš avto v najkrajšem možnem času lep, sijoč in brez kakršnih koli prask ali drugih vrst poškodb, saj bodo te uspešno sanirali. Zelo dobro se spoznajo na različne metode in tehnologije odpravljanja poškodb, pa tudi na različna orodja, ki se uporabljajo v ta namen, ter barve in lake ter to, kako narediti neko poškodbo popolnoma nevidno – torej kako jo učinkovito odpraviti in sanirati tako, da nihče ne bo vedel, da je bil avto sploh kdaj koli poškodvan.

Je vaš avto opraskan?

Nov avto je lep tudi zato, ker je še popolnoma brez prask. Sčasoma pa seavtokleparstvo Ljubljana - AC Trobec kakšna žal pojavi na karoseriji skoraj vsakega vozila. Za vsako majhno praskico na avtomobilu se zagotovo ni vredno sekirati, v primeru, da je ta nekoliko večja ali da je prask več, pa je pametno čim prej obiskati avtoličarstvo Ljubljana. Tudi v tem primeru sicer ni treba slabe volje ali tega, da bi se zaradi poškodbe preveč obremenjevali, saj se da takšne poškodbe hitro odpraviti, za kar učinkovito in strokovno lahko poskrbi avtoličarstvo Ljubljana, kjer vsako poškodbo vozila obravnavajo resno in poskrbijo za njeno učinkovito sanacijo v čim krajšem času. Predvsem pa so pri tem delu zelo natančni, zato so z rezultati takšne sanacije pri njih zadovoljni tudi največji perfekcionisti.

Lak ščiti karoserijo pred rjavenjem

Zagotovo pa se je treba zavedati, da je takšne poškodbe oziroma praske treba odpraviti, četudi vas morda sploh ne motijo. Praske namreč niso le estetski problem, ampak gre za poškodbo barve oziroma laka, s katerimi je karoserija prekrita ne le zaradi lepšega izgleda, ampak predvsem zato, da je zaščitena pred vlago in drugimi zunanjimi vplivi, ki jih je med vožnjo ali parkiranjem izpostavljen vaš avto. Če namreč vlaga ali mokrota prodreta do karoserije, lahko ta začne rjaveti. Rja lahko tudi razžre karoserijo, kar probleme še poveča. Da bi do tega prišlo, pa lahko preprečimo tako, da večje praske ali druge poškodbe barve oziroma laka na vozilu odpravimo oziroma saniramo.

Poškodbo je najlažje sanirati takoj

Majhno poškodbo laka je vsekakor veliko lažje sanirati kot večjo. Na mestu takšne poškodbe se namreč lak rad začne luščiti, zaradi česar se poškodba sčasoma veča in veča. Tako je karoserija na tistem mestu vedno bolj izpostavljena zunanjim dejavnikom, lahko pa se pojavi tudi rja, ki vse skupaj še poslabša in zaradi katere je sanacija še bolj otežena. Zaradi tega s sanacijo poškodb ni pametno preveč odlašati, sploh če gre za opazno poškodbo. V primeru takšnih poškodb na vozilu je tako pametno čim prej obiskati avtoličarstvo Ljubljana, kjer bodo:

  • strokovno ocenili, za kakšno poškodbo gre in kako postopati, da jo čim bolj učinkovito odpravijo,
  • odstranili morebitno rjo,
  • poskrbeli za ponovno zaščito karoserije na poškodovanem mestu,
  • poskrbeli za ustrezno sanacijo,
  • poskrbeli za nov nanos barve oziroma laka v izbranem odtenku, ki ga bodo sami pripravili v lastni mešalnici barv,
  • poskrbeli za precizno končno obdelavo, zaradi katere mesto popravila s prostim očesom sploh ne bo več vidno.