Posel in Zaslužek

Paynura – partnerski program za spletne denarnice

Imate spletno denarnico Neteller ali Skrill?
Potem veste, da gre za odličen pripomoček, ki vam lahko močno olajša življenje. Tega se zaveda vedno več ljudi, zato vedno več ljudi razmišlja o naročilu spletne oziroma virtualne denarnice.

Zakaj ne bi tega izkoristili tudi vi?
Paynura – partnerski program za spletne denarnice vam namreč omogoča lep zaslužek z affiliate linki!

Kako se prijaviti?

Vse, kar morate narediti, je, da obiščete spletno stran paynura.com in kliknete na tipko Create account ter tako ustvarite svoj račun, s pomočjo katerega se boste lahko prijavi v partnerski program. Za ustvarjanje računa boste potrebovali uporabniško ime, e-mail naslov in geslo.

Odlična podpora

V primeru, da bi imeli glede ustvarjanja računa ali uporabe affiliate programa kakršna koli vprašanja, pa imate v desnem spodnjem kotu spletne strani tudi možnost direktnega kontakta oziroma klepeta. To pomeni, da vam je podpora vedno na voljo in da so vaša vprašanja vedno dobrodošla.

Kako začeti z affiliate marketingom?

Pot do zaslužka nikoli ni prav lahka, a z odlično podporo, predvsem pa s skrbno načrtovanim affiliate programom vam to lahko uspe! Paynura – partnerski program za spletne denarnice vam omogoča veliko hitrejšo pot do zaslužka, kot drugi podobni programi, saj so njegovi snovalci naredili vse za to, da bo njegova uporaba čim bolj enostavna ter da vam bo program čim bolj olajšal affiliate marketing. Začeti tako ni težko, kot boste videli, pa prav tako ni tako zelo težko priti do lepih zaslužkov – potrebna je le želja in ambicija po tem ter seveda nekaj truda.

Kako prepričati uporabnike, da uporabijo vaš affiliate link?

Morda se vam zdi, da odgovor na to vprašanje ni lahek, a v resnici ni čisto tako, saj so snovalci Paynure mislili res na vse, zato lahko s tem programom dosežete več. Uporabniki namreč z uporabo vašega affiliate linka dobijo ne le možnost uporabe spletne denarnice Neteller ali Skrill, ampak tudi nekatere dodatne ugodnosti, kakršna je recimo uporaba tako imenovanega VIP računa in podobno.

Zaradi tega se bodo veliko lažje odločili za to oziroma vam jih ne bo treba prav veliko prepričevati, saj bodo sami ugotovili, da se jim uporaba vašega affiliate linka več kot splača. Več ko jih bo uporabilo vaš affiliate link, več možnosti boste imeli za zaslužek, kar pomeni, da lahko na tak način zaslužite kar nekaj denarja oziroma vam lahko res uspe zgraditi odličen posel. Zato nikar ne čakajte, ampak začnite z njim še danes!