Električni radiator z WiFi - GLAMOX H40
Dom in Vrt

Dizajnerski radiatorji s super delovanjem

Iščete lep stenski grelnik, ki bi bil hkrati še učinkovit? Bi radi prostor ogrevali na elektriko, a vam večina modelov grelnikov ni preveč všeč? V omenjenih primerih morate pogledati ponudbo na silenos-ogrevanje.si, saj so tam na voljo čudoviti dizajnerski radiatorji, ki vam omogočajo, da se boste z njimi lahko brezskrbno in udobno ogrevali s pomočjo električne energije.

Najlepši grelniki na tržišču

Če vam je poleg funkcionalnosti in učinkovitega ogrevanja pri grelniku pomemben tudi njegov videz, za vas pravo rešitev predstavljajo dizajnerski radiatorji. Oblikovani so tako dobro, da so prejeli celo nagrade za dizajn. Takšni so recimo nekateri modeli norveškega proizvajalca Glamox, ki jih odlikuje skandinavski dizajn – torej najbolj priznan dizajn na svetu. S svojo estetiko navdušuje številne ljudi po vsem svetu in zagotovo bo navdušil tudi vas.

Grelniki norveškega proizvajalca Glamox tako veljajo celo za ene najlepših na tržišču, pa tudi najboljših – so namreč kakovostno izdelani ter zelo učinkoviti pri ogrevanju in poskrbijo za to, da bo temperatura v prostoru točno takšna, kot si želite. In to v najkrajšem možnem času!

Prvovrstna funkcionalnost in dizajn

Pri tem pa je treba vedeti, da dober dizajn oziroma oblikovanje ne pomeni le lepe in premišljene oblike, ki navdušuje s svojevrstno estetiko, ampak tudi tega, da je oblika prilagojena funkcionalnosti. Robovi so tako zaobljeni, saj to poskrbi za večjo varnost, dimenzije takšne, da grelnik ne predstavlja nobene ovire ali motečega elementa v prostoru itd. Pri oblikovanju je torej treba misliti na vse podrobnosti, na to, kako bomo z obliko poskrbeli za čim večjo funkcionalnost pri uporabi.

Električni radiatorji Glamox
Električni radiator wifi – Glamox

To velja tudi za upravljanje grelnika, ki je zasnovano tako, da nudi čim večje udobje. Upravljanje se sicer od modela nekoliko razlikuje, pri čemer lahko izbirate tudi med takšnimi modeli, ki omogočajo povezavo z internetom in s tem še bolj udobno upravljanje – tudi na daljavo. Tako boste lahko kar preko svojega pametnega telefona nastavili želeno temperaturo, preverili, kakšna je trenutna temperatura v prostoru, ali nastavili tedenski režim ogrevanja.