Kia - servisne storitve
Vozila

Kia servis uredi prav vse

kia servis
Kia servis – AC Trobec

Kia servis je mesto, kjer znajo res dobro poskrbeti za avtomobile. Z njihovo pomočjo si lahko zagotovite varno in zanesljivo vožnjo z vašim vozilom brez okvar. Prav zaradi tega se splača vaše vozilo zaupati njihovim mehanikom, ki bodo poskrbeli za redno vzdrževanje, menjavo pnevmatik, polnjenje klime, odpravljanje napak ter okvar in vse ostalo, kar vaš avto potrebuje za to, da ostane v brezhibnem stanju in nared za vožnjo.

Za vzdrževanje vozila mora biti kakovostno poskrbljeno

Če želite, da bi bilo za vzdrževanje vašega vozila res kakovostno poskrbljeno, izberite Kia servis. Pri njih si bodo namreč za vaš avto vedno vzeli toliko časa, kot bo potrebno za to, da ga temeljito pregledajo in uredijo vse potrebno za njegovo odlično delovanje. Čeprav je namreč Kia zanesljiva znamka, ki po raziskavah velja za eno tistih z najmanj okvarami, pa boste to še lažje dosegli z rednim vzdrževanjem vozila, ki je nujno za to:

  • da vozilo vedno res brezhibno deluje,
  • da bo vaš avto dobro pripravljen tudi na daljše vožnje,
  • da se izognete kakršnim kolim večjim okvaram,
  • da izboljšate izkušnjo vožnje,
  • da s preventivnim vzdrževanjem zmanjšate nevšečnosti večjih okvar ter s tem tudi večje stroške za popravila.

Vse vrste popravil

AC Trobec - Pooblaščeni servis Kia vozil
AC Trobec – Pooblaščeni servis Kia vozil

Kia servis vam nudi vse vrste popravil vašega vozila. Na voljo so vam med delovnim časom, preko spleta pa jih lahko kontaktirate kadarkoli. Omogočajo tudi spletno prijavo na servis, ki vam omogoča, da se nanj prijavite brez nadležnega čakanja, da se kdo javi na vaš klic. S spletno prijavo boste tako prihranili kar nekaj časa, še dodatni prihranek pa vam omogoča to, da omenjeni servis na enem mestu nudi prav vse vrste vzdrževanja vozila in popravil. To pomeni, da vam bodo na enem mestu uredili prav vse, kar se tiče vzdrževanja vašega vozila.

Dobava in vgradnja originalnih nadomestnih delov

Kia servis je zagotovo mesto, kjer bodo znali poskrbeti za najhitrejšo dobavo originalnih nadomestnih delov za vaš avto, hkrati pa bo zaradi tega hitrejša tudi sama vgradnja. To bodo opravili v skladu z vsemi priporočili in zahtevami proizvajalca, kar pomeni, da bo opravljena res strokovno in tako, kot je treba za to, da vozilo čim bolje deluje.