avtokleparstvo Ljubljana
Vozila

Avtokleparstvo Ljubljana – da bo vaš avto hitro popravljen

Potrebujete popravilo karoserije? Avtokleparstvo Ljubljana vam lahko učinkovito pomaga pri tem. Vse, kar morate storiti, je, da svoj avto pripeljete k njim, oni pa ga bodo temeljito pregledali in ugotovili, kako vam lahko pomagajo s svojimi storitvami. Pri tem vam bodo znali povedati,  koliko časa bo približno trajala sanacija in kaj vse bo treba narediti, da bo avto spet videti kot nov.

avtoličarske storitve

Popravilo karoserije vašega vozila

Karoserija pri vozilu je izpostavljena različnim poškodbam. Do njih lahko pride zaradi tega, ker je avto parkiran na prostem ali pa nas med samo vožnjo dobi nevihta s točo. Ta lahko sicer poškoduje tudi vetrobransko steklo, zaradi česar je tega treba zamenjati. Enako velja v primeru, če je avto udeležen v prometni nesreči. Prav tako pa se lahko karoserija poškoduje tudi v različnih drugih primerih.

avtokleparstvo Ljubljana

Strokovno popravilo poškodb

Ne glede na to, zaradi česa je prišlo do poškodb, pa je pomembno, da te čim prej pogleda strokovnjak, ki bo znal presoditi, kako jih najbolj učinkovito sanirati. Avtokleparstvo Ljubljana s svojimi izkušenimi mojstri in kleparji, ki imajo veliko znanja na tem področju, je vsekakor pravi naslov za to. Zagotovo bodo znali poskrbeti za karoserijo vašega vozila, poleg tega pa bodo poskrbeli tudi za to:

  • da bo popravilo čim hitrejše,
  • da bo popravilo opravljeno čim bolj kakovostno,
  • da boste s popravilom čim bolj zadovoljni.

To pa je mogoče, ker pri svojem delu uporabljajo najnovejše tehnologije in orodja, zaradi katerih bo popravilo lahko tudi bolj natančno opravljeno. Sodobna tehnologija namreč omogoča veliko večjo preciznost, poleg tega pa je mogoče kleparska dela opraviti tudi tako, da pri tem ne poškodujemo laka oziroma barve na karoseriji. Zaradi tega ponovno barvanje ali lakiranje ni potrebno.

V primeru, da bi bilo potrebno tudi to, pa sploh ni težav, saj ima avtokleparstvo Ljubljana na voljo tudi svojo mešalnico barv za avtomobile. V njej vam lahko zmešajo ustrezne barve ter seveda poskrbijo tudi za avtoličarske storitve. Prav tako pa lahko poskrbijo tudi za cenitev škode za zavarovalnico.

AC Trobec - Pooblaščeni servis Kia vozil