Kolagen za zdrave nohte
Lepota in Moda Šport in Zdravje

Lomljivi in krhki nohti so znak pomanjkanja kolagena

Eden od znakov pomanjkanja kolagena so tudi krhki nohti, ki se radi lomijo. Zaradi tega trpi tudi njihov videz, pri čemer ne pomaga nobena nega in noben lak. Lahko pa pomaga jemanje prehranskega dodatka, ki vsebuje beljakovino z imenom kolagen. Pri njej je v prvi vrsti bistveno to, da je popolnoma naravna, kar pomeni, da lahko z njeno pomočjo svoje nohte polepšate in okrepite na enostaven in naraven način.

Okrepite svoje nohte!

krhki nohti in kolagenS pomočjo kolagena lahko poskrbite, da vam krhki nohti ne bodo več povzročali težav in da ne bodo več lomljivi – in to na naraven in tudi zelo enostaven način! Z jemanjem tega prehranskega dodatka oziroma naravne beljakovine jih lahko okrepite in naredite veliko bolj močne, s čimer bodo posledično tudi videti bolj zdravi. Tako boste poskrbeli za njihov veliko boljši videz in za manj težav z njimi.

Za koga je primeren kolagen?

Kolagen je naravni prehranski dodatek, saj gre za beljakovino, ki jo naše telo lahko proizvaja tudi samo, žal pa tega ni vedno zmožno početi v zadostni količini. Eden od znakov njenega pomanjkanja so med drugim tudi krhki nohti. Če imate pomanjkanje kolagenatakšne težave z njimi, potem vsekakor velja poizkusiti z jemanjem prehranskega dodatka kolagen, s katerim lahko takšne težave uspešno odpravite že v kratkem času. Kolagen je torej primeren za vse, ki imajo kakršne koli težave z zdravjem ali videzom nohtov oziroma v primeru, če so ti:

  • zelo lomljivi,
  • zelo krhki,
  • močno razcepljeni,
  • ne najboljšega videza,
  • videti nezdravi,
  • izsušeni,

Enako velja v primeru, če imate z njimi kakršne koli druge težave. Vsekakor jih lahko z jemanjem tega edinstvenega prehranskega dodatka uspešno premagate v precej kratkem času, saj boste že zelo kmalu začele opažati pozitivne spremembe, ki so tudi glavni razlog za to, da je kolagen postal tako zelo Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih dozpriljubljen. Seveda pa je treba izbrati kakovostnega, če želimo, da je res učinkovit. Prav zaradi tega velja zaupati samo priznanim proizvajalcem in kolagen kupiti v zaupanja vredni trgovini. Zaradi tega se vam zagotovo splača izbrati hidrokolagen Novelius Medical, saj gre za enega najbolj priznanih proizvodov s tega področja, ki je na voljo v Sloveniji. Kupite ga lahko v spletni trgovini na holistic.si.