Lepota in Moda

Kakovostne nitrilne rokavice za zaščito

Nitrilne rokavice
https://skintruth.si/izdelek/nitrile-rokavice/

Kakšne nitrilne rokavice kupiti? Na tržišču je na voljo več vrst, med katerimi lahko izbirate. Pri tem pa ne glejte le na ceno, ampak predvsem na kakovost izdelave in materiala, iz katerega so narejene. Le tako vam bodo namreč dobro služile pri uporabi. To je še posebej pomembno, če jih potrebujete za opravljanje svojega dela oziroma če jih uporabljate za zaščito.

Pri tem je seveda bistvenega pomena, kakšno delo opravljate in s kakšnimi snovmi v delu prihajate v stik oziroma pred čim vse se želite zaščititi. Rokavice iz nitrila predstavljajo dobro alternativo tistim iz lateksa ter se v namen zaščite rok ter zagotavljanja večje higiene pri delu zelo dobro obnesejo. Navadno se uporabljajo predvsem v kozmetičnih salonih in povsod drugje, kjer sta pomembna tako visok nivo higiene kot tudi zaščita pred določenimi snovmi, kislinami, alkoholi itd.

Odporne na kisline in alkohol

Najboljša izbira so medicinske nitrilne rokavice brez pudra in lateksa, ki so tudi kislinsko in alkoholno odporne. Takšne rokavice vam bodo nudile vso potrebno zaščito, ne glede na to, za kaj jih boste uporabljali. So namreč trpežne in odporne ter se rokam dobro prilegajo, zato vas pri delu ne bodo motile. Nudijo namreč odlično taktilno občutljivost, kar pomeni, da boste svoje delo lahko opravljali enako natančno, kot če bi bili brez njih, in niso niti najmanj moteče. Predvsem pa vaše roke zelo dobro zaščitijo ter vam ob enem nudijo tudi vse potrebno udobje. Na voljo so namreč v več velikostih ter narejene iz elastičnega materiala. Pri tem je pomembno, da izberete takšne, ki so sterilne, saj boste tako poskrbeli za najvišjo možno stopnjo higiene.

Po vsaki uporabi jih je treba zamenjati

Pri tem je treba vedeti, da so nitrilne rokavice namenjene enkratni uporabi. Zaradi tega jih je po vsaki uporabi treba zamenjati. Prav zaradi tega so na voljo večja pakiranja, v katerih je 100 kosov. Tako boste z nakupom pakiranja poskrbeli za to, da jih boste imeli za nekaj časa dovolj.