avtoličarske storitve
Vozila

Avtokleparstvo in avtoličarstvo

Vam je avto poškodovala toča, zato se na karoseriji poznajo vdolbine? Ali pa vam ga je kdo popraskal s ključi ali s kakšnim drugim predmetom? Ste bili sami nepazljivi pri odpiranju avtomobilskih vrat, kar se na njih tudi pozna? Ali pa ste se kam zaleteli oziroma imeli nesrečo, v kateri je bilo poškodovano tudi vaše vozilo? Vse takšne poškodbe lahko rešita avtokleparstvo in avtoličarstvo!

avtokleparstvo - popravilo poškodb na avtu

Avtokleparstvo za vaš avto

Potrebujete avtokleparstvo? Dober avtoklepar bo poravnal karoserijo vašega avtomobila tako, da poškodbe ne bodo več vidne, ne glede na to, kakšne so in zaradi česa so sploh nastale. Pri tem bo uporabil najsodobnejše metode, zaradi česar bo vse skupaj opravljeno zelo hitro in učinkovito.

avtoličarske storitve

Avtoličarstvo za lep videz avtomobila

Včasih pa na avtu pride tudi do poškodb, pri katerih klepanje ni potrebno, saj je poškodovana le barva oziroma lak. V tem primeru potrebujete ličarske storitve. Velikokrat pa so poškodbe take, da je potrebno avto oziroma karoserijo tako poklepati kot poskrbeti tudi za barvanje oziroma lakiranje dela, kjer je bil avto poškodovan. Zaradi tega je pametno najti takšnega kleparja, ki lahko poskrbi tudi za ličarske storitve.

Še bolje pa je izbrati takšnega ponudnika, ki lahko poskrbi tudi za menjavo stekla ali kakšnega dela avtomobila, saj je v marsikaterem primeru ob poškodbi, trku ali nesreči potrebno tudi to. Zaradi tega je najbolje v primeru kakršnih koli poškodb avtomobil odpeljati k ponudniku, ki je usposobljen za to, da lahko poskrbi za menjavo delov, popravila, ličarske in kleparske storitve na enem mestu.

AC Trobec - Pooblaščeni servis Kia vozil

AC Trobec je pravi naslov za vaš avto

Če potrebujete kleparske ali ličarske storitve oziroma je bil vaš avto poškodovan v nesreči, ga je poškodovala toča ali je utrpel druge vrste poškodb, potem vam bodo v AC Trobec zagotovo znali pomagati. Znani so namreč po tem, da je pri njih zadovoljstvo strank vedno na prvem mestu, zato bodo poskrbeli za to, da bo vaš avtomobil v najkrajšem možnem času spet videti tako, kot je bil videti pred poškodbo.