Električni stenski sušilnik - VIGO EHR
Dom in Vrt

Iščete električni radiator za brisače?

Najbolje je izbrati takšnega, ki je hkrati tudi sušilnik. Na njem tako lahko sušite brisače in hkrati z njim tudi ogrevate prostor – recimo vašo kopalnico. Tako bo vaša kopalnica prijetno topla vedno, ko si boste zaželeli pod tuš, hkrati pa bodo vaše brisače tudi vedno lepo suhe, brez neprijetnega vonja, ki se na njih lahko razvije zaradi prisotnosti vlage.

Mokre brisače je namreč po uporabi nujno čim prej posušiti. Vlaga je namreč idealno okolje za razvoj bakterij, prav tako pa lahko zaradi vlage nastane neprijeten vonj. Četudi brisač ne boste več uporabljali, ampak jih nameravate oprati, jih je pred pranjem dobro čim bolj posušiti. Mokrih tako ali tako ne morete kar odložiti v koš za perilo, saj je to recept za to, da se bo vse perilo tako navzelo vonja po vlagi, da niti pranje v pralnem stroju ne bo pomagalo.

Električni radiator za brisače je oblikovan tako, da se nanj vse mokro perilo da enostavno obesiti in se tudi hitro posuši, saj je takšen sušilnik zelo učinkovit. Pred sušenjem ga nastavite na želeno temperaturo oziroma stopnjo sušenja in gretja, to pa je tudi vse, kar morate storiti.

Najbolje od vsega pa je, da lahko takšen električni radiator za brisače montirate prav v vsako kopalnico ne glede na njeno velikost ali prostor, ki je na voljo. Takšni sušilniki so namreč zelo ozki in funkcionalno oblikovani. Poleg tega pa za sam priklop ne potrebujejo ničesar drugega kot le električno napeljavo oziroma vtičnico. Preprosto jih montirate na steno in že takoj lahko začnete uporabljati.

Zaradi tega niso uporabni le za sušenje, ampak tudi ogrevanje kopalnice. Večina uporabnikov navdušeno pripoveduje, da jim najbolj prav pridejo v prehodnih obdobjih – tako za sušenje brisač in ostalega perila, ki se tako hitro posuši, kot za ogrevanje kopalnice. Obiščite silenos-ogrevanje.si in si oglejte različne modele sušilnikov in grelcev, s katerimi boste lahko ogreli vašo kopalnico in poskrbeli tudi za prijetno suhe brisače.