Lepota in Moda

Essentiq Cosmetics – minimalistična nega za maksimalne učinke

To, kakšne izdelke uporabljate za nego kože, ni nič manj pomembno kot denimo hrana, ki jo uživate. V obeh primerih imajo vaše izbire še kako velik vpliv na vaše zdravje. Odločitev za Essentiq Cosmetics zagotavlja, da vaše zdravje ne bo ogroženo. Podobno pa velja za zdravje vaših otrok. Gre namreč za linijo, ki združuje izdelke za vse starosti in tipe kože.

Nežna in učinkovita kozmetika za vsakogar

Nežnost in učinkovitost sta besedi, ki odlično opišete izdelke znamke Essentiq Cosmetics. Sestavine te kozmetike so namreč pretežno naravne, organsko pridelane. Izdelki niso testirani na živalih, mnogi izmed njih pa so veganski. Razvoj izdelkov je osnovan na zavedanju, da pri kozmetiki ne gre zgolj za vprašanje posameznih sestavin, ampak moramo biti zelo pozorni na to, kako se te sestavine obnašajo, ko so združene. Celota je torej tisto, kar resnično šteje.

Essentiq Cosmetics - Product Lines
Organic, Environment and Skin Friendly Products by Essentiq Cosmetics

In prav vsak izdelek iz te linije je zaokrožena celota, ki uresniči tisto, kar obljublja. Zrela koža, ki bi ji prišle prav sestavine, namenjene upočasnitvi staranja? Akne, čezmerno izločanje maščob in zamašene pore? Močno dehidrirana koža? Težave s hiperpigmentacijo? Bodite brez skrbi – za vsako izmed naštetih težav in še za mnoge druge se najdejo odlični naravni izdelki, ki pripomorejo k ponovni vzpostavitvi ravnovesja.

Manj je več, tudi ko gre za vašo kožo

Za lepo in zdravo kožo ne potrebujete neskončnega števila dragih kozmetičnih izdelkov. Naj ima kvaliteta prednost pred kvantiteto, narava pred sestavinami, sintetiziranimi v laboratorijih. Če se odločite za naravno kozmetiko, vam bo koža zagotovo hvaležna, saj jo boste s tem razvajali z resnično najkvalitetnejšimi snovmi, ki bodo poskrbele za njeno napetost, elastičnost, dobro navlaženost in oskrbljenost z vsemi pomembnimi hranili. To so tako izdelki, ki so izvrsten dokaz za to, da za kvalitetno nego ni potrebna množica agresivnih sestavin, ampak povsem nasprotno.

Šamponi za svilnato mehke, sijoče in predvsem zdrave lase

Essentiq Cosmetics pa je smiselno imeti v mislih tudi takrat, ko izbirate izdelke za nego las. Privoščite svojim lasem zares kakovosten šampon, ki ne vsebuje sulfatov in ki je izdelan iz skrbno izbrane mešanice sadnih sestavin ter zelišč. Pri uporabi teh naravnih šamponov ne bo nevarnosti za razdraženo lasišče, pretirano izsušitev las ali pa za hitro izpiranje morebitne barve.