kaj je kolagen
Lepota in Moda

Ali je kolagen res naraven?

kolagen za zdrave sklepe brez bolečin
Kolagen – Holistic.si

Da, kolagen je res popolnoma naraven! Gre za naravno snov, ki se že ob rojstvu nahaja v telesu vsakega od nas. Ob tem se marsikdo vpraša, zakaj jo je potem telesu treba dodajati, če pa se v njem že nahaja? Vprašanje je logično, a tak je tudi odgovor nanj: v otroštvu in mladosti se omenjena snov v telesu naravno tvori v dovolj velikih količinah, da jo ima telo na razpolago dovolj, kasneje v življenju pa ni več tako. Zato lahko pride do pomanjkanja te snovi, zaradi česar je pametno razmisliti o njenem dodajanju s kakovostnim prehranskim dodatkom.

Naraven dodatek za lepšo kožo

prednosti kolagenaKolagen predstavlja naraven dodatek za lepšo kožo. Z njegovo pomočjo lahko kožo naredimo veliko bolj mladostno, saj ji nudimo točno tisto snov, ki jo potrebuje za to. Takšen prehranski dodatek je ravno zaradi tega tako zelo učinkovit in daje tako zelo dobre rezultate. Vsi namreč vemo, da imajo ljudje v mladosti veliko bolj gladko in prožno kožo kot v kasnejših življenjskih obdobjih, zato je za takšen rezultat treba telesu tudi kasneje v življenju dodajati snov, ki v telesu skrbi za to. Zaradi tega se z jemanjem takšnega naravnega prehranskega dodatka splača poizkusiti vsem, ki:

  • se nočejo posluževati raznih invazivnih tehnik za nego in lepšanje kože,
  • bi želeli imeti bolj gladko kožo in bi radi do nje prišli na čim bolj naraven način,
  • si želijo okrepiti svojo kožo od znotraj,
  • ob enem želijo nekaj dobrega narediti tudi za svoje lase in nohte,
  • želijo telesu nuditi snov, ki jo potrebuje.

Pridobljen iz naravnih virov

Kolagen–NM hidro kolagen, 28 dnevnih dozPred nakupom prehranskega dodatka je pomembno preveriti, kakšen kolagen kupujete. Pomembno je, da je ta pridobljen iz naravnih in čistih virov, enako pomembno pa je tudi to, katere vse snovi so izdelku še dodane. Ravno v tem se namreč različna prehranska dopolnila razlikujejo, pri čemer pa ne velja, da je več sestavin bolje, temveč je ravno manj več.

Če je namreč nek kolagen dovolj kakovosten, ne potrebuje še dodatkov kopice drugih snovi, da bi bil učinkovit. Poleg tega pa vaše telo ne potrebuje različnih dodatkov, zato je treba poiskati proizvajalca, ki se tega zaveda in ki vse sestavine v svoje izdelke doda po temeljitem premisleku, predvsem pa glede na to, da so vse sestavine čim bolj kakovostne in pridobljene iz naravnih virov.