Dom in Vrt

Električni radiatorji Vigo za kopalnice

Za udobje v kopalnici je nujna prijetna temperatura tega prostora. Zato lahko poskrbijo električni radiatorji Vigo za kopalnice, ki so zasnovani posebej za ogrevanje tega prostora. Zasnovani so tako, da so odporni na škropljenje vode, saj so vsi njihovi električni deli ustrezno zaščiteni, zaradi česar je njihova uporaba varna. Poleg tega pa so tudi premišljeno oblikovani tako, da jih lahko montiramo tudi tja, kjer ni prav veliko prostora na razpolago. Torej so primerni tudi za res majhne kopalnice.

Več kot le grelniki za kopalnico …

A to še ni vse: električni radiatorji Vigo za kopalnice ne ogrejejo le tega prostora, ampak se lahko uporabljajo tudi kot sušilniki perila. Mokre brisače je treba nekje posušiti in najhitreje lahko za to poskrbimo, če uporabimo prav takšen električni sušilnik, na katerega zaradi inovativne oblike lahko mokre brisače zlahka obesimo. Tam se bodo hitro posušile medtem, ko bo grelnik še segrel našo kopalnico in poskrbel za to, da nam bo v njej toplo. Tako dobimo dve funkciji v enem in poskrbimo tako za ogrevanje kot za sušenje brisač in perila.

Različni modeli grelnikov za vse potrebe

Na voljo so različni modeli grelnikov, med katerimi lahko izbirate glede na vaše potrebe. Ti se razlikujejo tako glede na dimenzije kot glede na moč in ostale lastnosti. Pred izbiro ustreznega modela dobro premislite, kaj potrebujete, in kolikšna moč radiatorja bi vam ustrezala glede na kvadraturo prostora in vse ostale dejavnike, kot je recimo želena temperatura, izoliranost prostora in tako dalje.

Vas pred izbiro in nakupom zanimajo dodatne informacijo?

Pred izbiro dobro preučite vse tehnične lastnosti posameznega modela, predvsem pa premislite o tem, kam ga boste namestili. Sama montaža je sicer enostavna, saj se električni radiatorji Vigo za kopalnice montirajo na steno s pomočjo temu namenjenih stenskih konzol, na katere pritrdite grelnik. V primeru, da imate kakršna koli vprašanja glede omenjenih grelnikov ali posameznih modelov te blagovne znamke oziroma bi o njej radi izvedeli več, se obrnite na silenos-grijanje.com.