AC Trobec - Pooblaščeni servis Opel in Kia vozil
Vozila

AC Trobec za znamki Kia in Opel

Avtohiša AC Trobec deluje v Ljubljani. Avtomobile prodajajo in jih servisirajo že vrsto let, zato so si v tem času nabrali veliko izkušenj. Dobro vedo, da je treba biti pri takšnem delu tako čim bolj tehnično in strokovno podkovan kot tudi prijazen do strank, saj se te le tako v izbrani servis rade vračajo. Če imate avto znamke Kia ali Opel, ga lahko vedno pripeljete k enemu od njihovih mehanikov na redni servis ali popravilo. Več o njih si lahko preberete tudi na njihovi spletni strani, na kateri se lahko tudi hitro in enostavno naročite na servis kar preko spletnega obrazca.

Temeljito servisiranje vozil

AC Trobec - Pooblaščeni servis Opel in Kia vozil

AC Trobec je avtoservis, kjer poskrbijo za to, da servisiranje vozil poteka temeljito. Vsak avtomobil vedno podrobno pregledajo in tako lahko poskrbijo za to, da bo zanesljivo deloval. Pri svojem delu so precizni in natančni, predvsem pa imajo tako veliko znanja kot dobro podkovano ekipo mehanikov, kar poskrbi za dobre rezultate. V veliko pomoč pri tem, da lahko servisiranje vozil Opel in Kia opravijo kar se da temeljito, pa jim je tudi najnovejša diagnostična in druga oprema ter vsa potrebna orodja, ki jih imajo na voljo v svoji avtomehanični, avtokleparski in avtoličarski delavnici.

Ne nudijo namreč le samega servisiranja vozil, ampak tudi številne druge storitve. To njihovim strankam omogoča, da pri njih vse opravijo na enem samem mestu in tako prihranijo svoj dragoceni čas. Ob enem pa je na tak način za avto vedno celovito poskrbljeno, saj so v AC Trobec zaposleni vsi potrebni mojstri, ki lahko uredijo čisto vse, kar je treba. Še posebej dobro pa se spoznajo na vse avtomobile znamk Opel in Kia, zato ste k njim še posebej vabljeni vozniki avtomobilov teh dveh znamk.

Servis avtomobila bo gotov v najkrajšem možnem času

Če iščete servis za vaše vozilo in če bi želeli najti takšnega, kjer boste čim hitreje na vrsti, saj se vam s servisiranjem, pregledom vozila, popravilom okvare ali kakšno drugo storitvijo mudi, obvezno izberite prav servis, ki deluje v okviru avtohiše AC Trobec iz Ljubljane. V omenjenem servisu se namreč še kako trudijo za to, da so njihove čakalne dobe čim krajše oz. da jih sploh ni, saj se zavedajo, kako pomembno je to za njihove stranke, ki bi bile rade na vrsti čim hitreje.

Obenem pa se tudi potem, ko je avto enkrat že pri njih, potrudijo za to, da čim prej opravijo vse potrebno delo. Tako bo servisiranje končano v najkrajšem možnem času oziroma kolikor hitro bo to mogoče. O tem, koliko časa bo trajal servis vašega vozila, pa vas bodo seveda obvestili vnaprej, tako da boste s tem natančno seznanjeni.

Zakaj izbrati prav AC Trobec?

Če iščete kakovosten servis, kjer so kos tako rednemu vzdrževanju vozila kot odpravljanju različnih napak in kjer se za vsako stranko maksimalno potrudijo po svojih najboljših močeh, izberite AC Trobec. Odlikujejo jih naslednje lastnosti:

  • temeljitost in preciznost pri delu,
  • hitro in kakovostno opravljanje svojega dela,
  • dobro poznavanje avtomobilov Opel in Kia,
  • možnost hitre dobave vseh potrebnih rezervnih delov,
  • vse storitve na enem mestu.