Posel in Zaslužek

Zakaj izbrati potiskan lepilni trak?

Potiskan lepilni trak ni samo zelo funkcionalen pripomoček, s katerim zaprete izbrano embalažo oziroma pakiranje, ampak predstavlja tudi cenovno ugodno možnost za oglaševanje vaše dejavnosti, podjetja, blagovne znamke. Nanj namreč lahko natisnete ime svojega podjetja, logotip blagovne znamke, vaš slogan, kontaktne podatke ali karkoli drugega, s čimer bi si lahko naredili malo reklame.

Oglaševanje, ki se ga splača izkoristiti

Verjetno tudi vaše podjetje za oglaševanje in takšno ali drugačno reklamiranje zapravlja veliko denarja, zato velja vsako tako brezplačno priložnost čim bolj izkoristiti. Seveda potiskan lepilni trak ni zastonj, a razlika v ceni med takšnim, na katerem ni natisnjeno nič, in takšnim, na katerem je vaša reklama, je minimalna, zato se vam to vsekakor splača izkoristiti.

To je namreč ena najcenejših možnosti za oglaševanje, ki vas res ne stane veliko, pa tudi veliko časa vam ne bo vzelo, saj je vse, kar morate narediti, da pri naročilu namesto enobarvnega izberete potiskan model. Pri tem bodite pozorni le na izbiro kakovostnega traku in poskrbite tudi za kakovostni tisk, ki bo izveden čim bolj natančno in po vaših željah.

Različne izvedbe in možnosti

Potiskan lepilni trak je sicer lahko na voljo v zelo različnih izvedbah. Izbirate lahko tako med različnimi možnostmi, dimenzijami, širinami itd. Tako lahko vsakdo poišče takšnega, ki mu najbolj ustreza. V prvi vrsti torej pri izbiri glejte na to, da bo izbrani trak ustrezal vašim potrebam in zahtevam oziroma temu, za kakšen namen ga boste uporabljali. Nato pa se tam, kjer ga boste kupili, pozanimajte, ali se ga da dobiti tudi v potiskani različici.

Kje kupiti material za pakiranje?

Eno od možnosti za nakup predstavlja podjetje Intercommerce. Pri njih lahko kupite raznolik material za pakiranje in embaliranje, ovijalne in prekrivne folije, polnila, kartonske škatle, različne vreče za shranjevanje in transport in še in še. V njihovi ponudbi pa so tudi različni povezovalni in lepilni trakovi, ki se uporabljajo za zapiranje oziroma pritrjevanje pakiranja. Nudijo vam tudi tisk po vaših željah.