Gotovi Parketi Onis
Dom in Vrt

Najlepši gotovi parketi

Dejstvo je, da s čisto novim parketom vsak prostor kar zasije in zažari ter postane veliko lepši, četudi se ne odločite za menjavo opremo in pohištva. Če torej želite narediti temeljito prenovo ali poskrbeti za to, da bodo vaši poslovni prostori, stanovanje ali hiša zasijali v popolnoma novi in lepši luči, potem vsekakor pobrskajte med čudovitimi parketi, ki vam jih ponuja podjetje Onis d.o.o. .

Parketi Onis
Onis d.o.o., Dunajska cesta 116, Ljubljana

Trenutno so najbolj modni tako imenovani gotovi parketi, ki so zagotovo nekaj posebnega. Od drugih vrst parketov se razlikujejo tako po samem videzu kot tudi po vrsti lesa, iz katerega so narejeni. Gre namreč za najbolj žlahtni oziroma dragoceni les, ki je dokaj redek. Iz takšnega lesa je narejen vrhnji sloj parketa, ki je masiven in zelo dekorativen.

Navdušil vas bo z različnimi vzorci, ki lepo popestrijo vsako stanovanje, pa naj si bo to opremljeno v modernem minimalističnem slogu ali pa je v njem rustikalno pohištvo s starinskim pridihom. Gotovi parketi Onis omogočajo zanimive odtenke in unikatni videz vaših tal, nad katerimi bodo navdušeni prav vsi vaši gosti. Če bi radi na njih naredili vtis, potem je takšna žlahtna talna obloga iz posebej izbranih vrst lesa odlična možnost.

Najbolje pri tej vrsti talnih oblog pa je, da so gotovi parketi zelo enostavni za polaganje, zato boste poseben in unikaten učinek dosegli na lahek način – gre namreč za gotovi parket, ki je dobavljiv v obliki že v naprej pripravljenih plošč, ki so površinsko obdelane in pripravljene za takojšnjo vgraditev na vaša tla. Podlaga mora biti suha, brušena in premazana z emulzijo.

Postopek polaganja je zelo hiter, saj plošče zgolj prilepimo na tla, po lepljenju pa parket še premažemo z ustreznim premazom, ki ga bo zaščitil in poskrbel za njegov sijaj. Lahko ga brez težav uporabljate tudi, če imate v prostoru talno gretje.

Poleg tega pa imajo gotovi parketi še eno dodatno prednost – v primeru, da slučajno pride do kakršne koli poškodbe, se lahko zamenja tudi samo posamezna plošča, kar je zagotovo hitra, poceni in učinkovita rešitev, ki jo druge talne obloge pogosto ne omogočajo.

Če želite talno oblogo, ki je nekaj posebnega ter prestižnega, potem so gotovi parketi rešitev za vas. Izbirate lahko med kar nekaj različnimi vzorci parketov, ki so narejeni iz žlahtnih vrst najboljšega in skrbno izbranega lesa češnje, oreha ali hrasta. Iz njega so narejene parketne plošče, ki so kvadratne oblike in dobavljive v različnih dimenzijah.