dvižne košare z lomljivo roko
Industrija

Izposoja dvižnih košar z lomljivo roko na električni ali dizelski pogon

Med storitvami podjetja UNISEL je tudi hitra izposoja dvižnih košar z lomljivo roko, ki so vsestransko uporabne povsod, kjer je pri opravljanju del na višini treba segati preko različnih ovir. Takšne košare lahko delujejo na električni ali dizelski pogon, prav tako pa se razlikujejo glede na vse preostale lastnosti, kot so mere, nosilnost, delovna višina, horizontalni doseg in podobno. Zaradi tega je pred izbiro ustrezne treba premisliti, katera bi ustrezala vašim zahtevam in katero med njimi bi se vam najbolj splačalo najeti.

Učinkovito premagovanje vseh ovir pri delih na višini

dvižna košaraDela na višini potekajo v različnih okoljih, pri čemer so na delovišču marsikdaj tudi različne ovire. V takšnih primerih delo zelo olajša izposoja dvižnih košar z lomljivo roko. Slednja namreč omogoča, da s takšnim pripomočkom lahko brez težav dostopate povsod, ne glede na ovire, ki se nahajajo na delovišču. Za to namreč poskrbi lomljiva roka, ki je zelo fleksibilna in jo je možno prilagoditi trenutnim potrebam.

Z njo je možno segati tudi preko različnih ovir, pri čemer je na razpolago več različnih modelov, ki so prilagojeni raznolikim deloviščem in prostoru, ki je na voljo na njih. Do nekaterih delovišč je tako možno dostopati le skozi ozko odprtino ali vrata, zato mora biti naprava temu prilagojena, ponekod gre za zahtevnejšo podlago ali pa je delo treba opraviti res zelo visoko nad tlemi ali pa je delo dolgotrajno, zato mora biti pogon takšne naprave čim bolj zmogljiv. Vse te raznolike potrebe uporabnikov upoštevajo tudi proizvajalci takšnih naprav oziroma ponudniki, ki takšne naprave za lažje opravljanje višinskih del ponujajo za najem.

Za notranjo in zunanjo uporabo

izposoja dvižnih košar z lomljivo rokoNe glede na to, ali morate opraviti delo na višini na prostem ali v skladišču, znotraj proizvodne hale ali drugega objekta, je izposoja dvižnih košar z lomljivo roko vsekakor prava rešitev za vas. Primerne so namreč tako za notranjo kot zunanjo uporabo, torej se jih lahko uporablja praktično povsod. Tako se uporabljajo na številnih področjih, kot so na primer:

  • gradbeništvo,
  • industrija,
  • različna vzdrževalna dela,
  • različna delovišča itd.